achterhetnieuws.eu

Welkom op onze site. Deze is bestemd voor iedereen die het bestuur in zijn stad wil volgen en wil bijdragen aan een bestuur dat de burgers ten goede komt. Verder voor mensen die hun reacties in de dagbladen niet geplaatst kunnen krijgen ondanks dat deze meer dan de moeite waard zijn. Via het navigatiescherm in de zijbalken komt u bij uw gemeente of uw dagblad. Verder kunt u het waarom van 'achterhetnieuws.eu' tot u nemen en nalezen waaraan uw bijdragen moeten voldoen (redactiestatuut).

Moderatoren gezocht

Voor de doorgroei van deze website zijn we op zoek naar moderatoren en redacteuren. Het liefst voor elke stad en elk dagblad zouden we minimaal een moderator willen hebben en een vaste redacteur. Taak van de moderator is om ontvangen artikelen te toetsen aan het redactiestatuut en ze te plaatsen (verwijderen hoeft niet want de geplaatste artikelen worden gearchiveerd). Taak van de redacteur is bijdragen te leveren waarmee discussies worden aangezwengeld. Verder zijn programmeurs in 'dokuwiki' zeer welkom. Deze functies zijn onbetaald. Daarbij is het streven de benodigde tijdsinzet behapbaar te houden door eventueel met sub-moderatoren te gaan werken. Geef u op via: info@achterhetnieuws.eu!!!

Toekomstige ontwikkelingen

Als er voldoende draagvlak voor is willen we een transparantie-index gemeenten ontwikkelen waarin de 50 steden worden vergeleken op de doorzichtigheid van hun beleid en bedrijfsvoering. Verder kan naar behoefte ondersteuning worden geboden in de vorm van cursussen.

/var/www/clients/client14929/web7885/web/data/pages/home.txt ยท Laatst gewijzigd: 2017/05/07 11:35 door janhendriks
Public Domain
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0